Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatás a személyes adatoknak az EU rendelet 13. és 14. cikke szerinti kezeléséről. 679/2016

A 3Labs Srl gyűjti és felhasználja az Ön személyes adatait, amikor Ön a www.tomshw.it és a forum.tomshw.it weboldalon elérhető online szolgáltatásokat böngészi vagy használja. 
Személyes adat alatt minden olyan információt értünk, amely alapján Önt magánszemélyként azonosítani lehet.
Ennek az információnak az a célja, hogy világos és részletes magyarázatot adjon Önnek arról, hogyan, mikor és miért gyűjtjük és használjuk fel az Ön adatait. Úgy tervezték, hogy egyszerűen és átláthatóan mutassa meg Önnek adatvédelmi szabályzatunkat, és megmutassa, hogyan gyakorolhatja hatékonyan jogait.
Ez az információ csak a 3Labs Srl által ezen a weboldalon keresztül feldolgozott adatokra vonatkozik, és nem vonatkozik más webhelyekre, platformokra vagy közösségi oldalakra, amelyek a Weboldalon található hivatkozásokon keresztül érhetők el: ezekben az esetekben mindig szükséges hivatkozni a rendelkezésre álló információkra. a megfelelő oldalakon.
Ezek az információk idővel módosulhatnak és módosulhatnak, ezért kérjük, hogy rendszeresen olvassa el ezt az oldalt, hogy tájékozódjon a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban.

INDEX:

  1. Ki az adatkezelő?

  2. Mikor gyűjtöd az adataimat?

  3. Milyen adatokat fog feldolgozni?

  4. Milyen egyéb célokra használhatja fel az adataimat?

  5. Kivel osztod meg az adataimat?

  6. Hogyan fogja feldolgozni az adataimat? 

  7. Az adataimat Európán kívül kezelik?

  8. Meddig fogja megőrizni az adataimat?

  9. Hivatkozások harmadik felek webhelyeire és közösségi hálózatokra

  10. Mik a jogaim, és hogyan védhetem meg a magánéletemet? 

  11. Panaszt tehetek?

  12. Bármilyen változás

1. Ki az adataim adatkezelője?
Mivel a 3Labs Srl, PI 04146420965 határozza meg a jelen weboldal használatával kapcsolatos személyes adatok kezelésének módjait és céljait, az Adatkezelő.
Az Adatkezelővel az alábbi címekre küldött levél útján léphet kapcsolatba:

  • postai úton: 3Labs Srl, Milánó (MI) Via Dante 16;

  • e-mail: privacy@tomshw.it;

  • PEC: 3labs@pec.it.

2. Mikor gyűjti az adataimat?
A 3Labs Srl az Ön által közvetlenül megadott információkat gyűjti össze:

  • amikor belép és böngészi az oldalt;

  • amikor kérdéseket vagy tanácsokat küld az erre vonatkozó rovatokon vagy elérhetőségeken keresztül;

  • amikor segítséget kér szolgáltatásainkkal kapcsolatban;

  • amikor regisztrál az Oldalon;

  • amikor a szolgáltatásokat használja (pl. fórumok, hozzászólások); 

  • ha jelentkezik nálunk dolgozni;

  • ha feliratkozik a hírlevél szolgáltatásra.

3. Milyen adatokat fog feldolgozni?
Amikor a 3Labs Srl weboldalán böngészik, használja a szolgáltatásokat vagy vásárol, a következő típusú adatok feldolgozása történhet:

a) Navigációs adatok
Egyes személyes adatokat, amelyek továbbítása a webhelyek navigációjában rejlik, ideértve, de nem kizárólagosan az adatforgalmat, valamint a helyadatokat, a webnaplót és egyéb kommunikációs adatokat bármilyen számlázási célból vagy az eszközön keresztül elérhető erőforrásokkal kapcsolatban, olyan számítógépes rendszerek szereznek be, amelyek lehetővé teszik. hogy megfelelően működjenek. Még ha ezeket az információkat nem is az azonosított érdekelt felekhez való társítás céljából gyűjtik össze, lehetővé teheti a felhasználók azonosítását – természetükből adódóan, valamint a harmadik felek birtokában lévő adatokkal való feldolgozás és társítás révén. Például tartalmazzák az oldalhoz csatlakozó felhasználók által használt számítógépek IP-címét vagy tartománynevét, a kért erőforrások egyedi címét, a kérés időpontját, a kérés kiszolgálóhoz történő elküldésének módját, méretét. a válaszként kapott fájl numerikus kódja, amely jelzi a kiszolgáló által adott válasz állapotát, valamint a használt operációs rendszerrel és böngészővel kapcsolatos egyéb paramétereket.

  • A kezelés célja: lehetővé teszi a Weboldal biztonságos és helyes használatát;

  • A feldolgozás jogalapja: tartomány jogos érdek a 3Labs Srl. törvényi előírásait a Webhely megfelelő működéséhez és a navigáció biztonságához, az érdekelt felek jogaival rendszeresen egyensúlyba hozva (GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont).

b) Információkérés
Felveheti velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a webhelyen feltüntetett elérhetőségeken információért vagy segítségért; ez magában foglalja az Ön által velünk közölt adatok (név, vezetéknév, e-mail cím és a közlésben szereplő adatok) utólagos megszerzését, és nyilvánvalóan azt jelenti, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy az elérhetőségeken bármilyen válaszüzenetet küldjünk Önnek. Ön megadta nekünk a kérés időpontjában.

  • A kezelés célja: az Ön igényeinek megfelelő támogatás biztosítása és kérései megválaszolása;

  • A feldolgozás jogalapja: az Ön által kért szolgáltatás nyújtása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont).

c) Együttműködjön velünk
Nyitott állásajánlatokra jelentkezésének benyújtásához az „Együttműködjön velünk” rovatban a megfelelő űrlap kitöltésével, vagy az ott megadott elérhetőségeken fordulhat hozzánk, és ezzel felhatalmazza az Adatkezelőt a személyes adatok fent említett célból történő kezelésére. . Ehhez azonosító adatok (vezetéknév és vezetéknév), kapcsolattartási e-mail cím bekérése, valamint önéletrajz, személyleírás, az érdeklődési kör és a vizsgálandó szövegek is kérhetők, mivel ez szükséges információ a 3Labs. Srl számára, hogy értékelje együttműködési javaslatát.

Ezen adatok megadása csak a jelöltség bemutatásához kötelező, ezért az egyéni jelölt akaratára van bízva annak eldöntése, hogy továbbküldi-e önéletrajzát: az elutasítás a szolgáltatás igénybevételét lehetetlenné teszi, további következmények nélkül. 

Az adatkezeléshez való hozzájárulás nem szükséges, a cikk értelmében. törvényerejű rendelet 111bis. n. törvény (a 196/2003. sz. törvényerejű rendelettel módosított ún. adatvédelmi kódex) és a 101/2018. 9. § (2) bekezdés b) pontja, ha az adatkezelés a pályázók által a munkaviszony/együttműködési jogviszony esetleges létesítése céljából spontán módon továbbított tantervben szereplő adatokra vonatkozik, még akkor is, ha az adatkezelés tárgyát képezi. cikkben meghatározott kategóriák. 9. pontja alapján (például abban a hipotézisben, hogy a munkaviszony létesítése miatt a szóban forgó adatokat ismerni kell, különös tekintettel a jelölt esetleges védett kategóriákhoz való tartozására, vagy a munkavégzés szükségességére). munkavállalás előtti orvosi vizsgálatok). Bármilyen interjú alkalmával az érdeklődőt minden további információval közöljük személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.

Az adatokat a kérésének elbírálásához szükséges ideig, de minden esetben legfeljebb két évig tároljuk. Továbbá a küldött adatok törlésére bármikor sor kerül, abban az esetben, ha a jelölt külön kérelmet küld az Adatkezelőhöz.

  • A kezelés célja: az érdeklődő által igényelt szolgáltatást ellátni és a munkaviszony esetleges létesítésére beérkezett pályázati kérelmet elbírálni;

  • A feldolgozás jogalapja: annak a szerződéses jogviszonynak a végrehajtására, amelyben az érdekelt fél (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont).

d) Marketing célú kommunikáció küldése jogos érdek és soft-spam keretében
Egyes esetekben használhatjuk az oldalt használó felhasználó által közölt e-mail címet (például személyes fiók vagy konkrét kérések esetén) promóciós közlemények küldésére, akár a felhasználó előzetes hozzájárulása nélkül is. Ezt a kezelést a cikk rendelkezéseinek megfelelően kell elvégezni. 6, lett. f), GDPR és art. 130, co. 4., a 130/2003. Ezen információkon keresztül különösen a felhasználók tájékoztatást kapnak az adatkezelési tevékenységről, és mindig biztosított a joguk, hogy egyszerű és ingyenes módon tiltakozzanak az ilyen adatkezelés ellen: az Adatkezelő által küldött minden közlés valójában erre utal. tájékoztatást, valamint az adatkezelés megszakításának (kiiratkozással) kérésének módját az Adatkezelő megkeresésével, vagy az egyes közlések alján elérhető megfelelő hivatkozás közvetlen kiválasztásával.

  • A kezelés célja: tájékoztatja Önt a korábbi vásárlásaihoz hasonló termékekről és esetleges érdeklődéséről;

  • A feldolgozás jogalapjaszerinti szabályozási rendelkezés. A 130/4 törvényerejű rendelet 196. cikkének (2003) bekezdése, amely legitimálja a már kért termékekhez vagy szolgáltatásokhoz hasonló közlések küldését (GDPR 6. cikk (1) bekezdés c és f pont).

e) Hírlevél
A 3Labs Srl hírlevelét e-mailben küldjük meg azoknak, akik kifejezetten kérik, az Oldalon található megfelelő űrlap kitöltésével e-mail címükkel, és felhatalmazzák a 3Labs Srl-t személyes adataik fent említett célból történő feldolgozására. A szolgáltatást kizárólag a Felhasználó kifejezett és egyértelmű hozzájárulása esetén biztosítjuk (amelyet az Oldalon a megfelelő mező kiválasztásával adunk ki), és az adatszolgáltatás csak a hírlevél fogadása céljából kötelező, az esetleges visszautasítás lehetetlenné teszi. használja a szolgáltatást, további következmények nélkül.
A hírlevél szolgáltatás az „Elastic Mail” platformon keresztül történik, amelyet a British Columbiában székhellyel rendelkező Elastic Mail Inc. cég bocsát rendelkezésre és kezel a PO Box 9038 Stn. Prov. Govt., Victoria, BC V8W 9A4 (adatvédelmi szabályzat: https://elasticemail.com/resources/usage-policies/privacy-policy).
Mindenesetre a hírlevél leállításához egyszerűen válassza ki a leiratkozási linket, jelenítse meg minden egyes e-mail végén, vagy küldjön külön kérést a privacy@tomshw.it e-mail címre. A lemondás részben automatizált módon történik, így a kérést követő időszakban, de legkésőbb a lemondási kérelemtől számított 72 órán belül további hírlevelek érkezhettek, amelyek elküldését a lemondási kérelem beérkezése előtt tervezték.

  • A kezelés célja: a 3Labs Srl termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos e-mail üzenetek küldése az érdeklődőknek, a kapcsolódó témákkal kapcsolatos hírek és frissítések, valamint a szolgáltatás előfizetői számára fenntartott ajánlatok és promóciók;

  • A feldolgozás jogalapja: az érdekelt fél hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

f) Marketing és/vagy kereskedelmi promóciós célú közlemények küldése
A 3Labs Srl-vel közölt adatok felhasználhatók piaci felmérések elvégzésére a kínált szolgáltatások élményének és minőségének javítása érdekében, valamint arra, hogy a 3Labs Srl-től megfelelő kommunikációs eszközökön keresztül (például e-mail vagy direkt mail, SMS-ben vagy telefonhívásban), a kínált termékekkel és szolgáltatásokkal, különleges eseményekkel vagy dedikált ajánlatok promóciójával kapcsolatban csak abban az esetben, ha a felhasználó kifejezetten hozzájárul ehhez a kezeléshez az oldalon található megfelelő űrlapokon keresztül.
Az oldalon különféle marketingcélú hozzájárulási kérések találhatók, mivel kereskedelmi kommunikációt küldhet a 3Labs Srl és/vagy harmadik felek, az Adatkezelő kereskedelmi partnerei: az adatkezeléshez minden esetben külön és konkrét hozzájárulás szükséges a „felhasználótól”. . Mindig lehetőség van az összes ilyen kezeléshez való hozzájárulás megtagadására, vagy csak a 3Labs Srl vagy csak kereskedelmi partnerei által történő hozzájárulás megadására. Mindenesetre a hozzájárulás megadása után mindig van lehetőség a megadott hozzájárulás visszavonására és ezen adatkezelési tevékenységek megszakításának kérésére. Ebből a célból lehetőség van az egyes beérkezett közleményekben található konkrét hivatkozások használatára, vagy egyedi kérések benyújtására a 3Labs Srl-hez a jelen tájékoztatóban megadott elérhetőségeken keresztül.

  • A követett cél: piackutatásokat végez a kínált szolgáltatások tapasztalatának és minőségének javítása érdekében, és kereskedelmi kommunikációt küld Önnek a 3Labs Srl termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban

  • A feldolgozás jogalapja: a felhasználó hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés, a pont) szabadon megadható és bármikor visszavonható, az Adatkezelőnek a Weboldalon feltüntetett címekre küldött közleményével, vagy az egyes részek alján található leiratkozási hivatkozás kiválasztásával. kommunikáció .

g) A felhasználó által önkéntesen megadott adatok (útmutatók, katalógusok és egyéb anyagok letöltéséhez)
A Felhasználó dönthet úgy, hogy a kért személyes adatait az Adatkezelőnek időről időre megadja az Oldalon található előugró ablakokon és űrlapokon keresztül elérhető útmutatók, katalógusok és kiegészítő anyagok letöltéséhez. a reklámanyag átvételére. Ezek és az oldalról letöltött egyéb tartalmak a Tulajdonos tulajdonát képezik. Ezért az e célból megadott adatokat az alany azonosítására és kérésének megválaszolására használjuk fel. 

  • A követett cél: lehetővé teszi az oldalon a felhasználók számára elérhető anyagok letöltését.

  • A feldolgozás jogalapja: az Ön által kért szolgáltatás nyújtása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont).

h) Földrajzi helymeghatározás
A felhasználó kifejezett beleegyezése esetén az Oldal használata magában foglalhatja a felhasználó által használt eszköz földrajzi elhelyezkedésére vonatkozó adatok gyűjtését (geolocation): így a Felhasználó tulajdonképpen tartalmat kaphat, beleértve a reklámot is. természet, földrajzi elhelyezkedésének megfelelően személyre szabva. Ez a funkció csak akkor aktiválható az Oldalon, ha a Felhasználó a böngésző vagy a navigációhoz használt eszköz beállításain keresztül előzetesen hozzájárult tartózkodási helyének észleléséhez. A földrajzi helymeghatározási szolgáltatások bármikor deaktiválhatók a Felhasználó eszközének operációs rendszerének lokalizálására vonatkozó engedélyek megfelelő szakaszába való belépéssel.
A rendelkezés jellege nem kötelező; annak hiánya lehetetlenné teszi a felhasználó számára a földrajzi helymeghatározáson alapuló szolgáltatások igénybevételét, de a Platform fő szolgáltatásai továbbra is igénybe vehetők; ebben az esetben továbbra is használhatja a keresési szolgáltatást, ha manuálisan adja meg az Ön érdeklődési körét. A Felhasználó pozíciójának észlelésével kapcsolatos adatokat kizárólag a Platformon való böngészés idejére tároljuk.
Cél: javítja az Oldalon keresztül nyújtott szolgáltatások működését és hatékonyságát.
Bázis giuridica: a felhasználó szabad és kifejezett hozzájárulása, a cikk értelmében. 6, lett. a) EU Reg. 679/2016, amelyet a Webhelyen megjelenő speciális gomb segítségével tesznek közzé a földrajzi helymeghatározási szolgáltatás aktiválására.

i) Cookie-k
Mik? A süti kifejezés egy kis szöveges fájlt jelöl, amelyben egy adott weboldalon való navigációval kapcsolatos rövid információkat tárolnak, és amely a bejelentkezéskor telepítődik az Ön készülékére. Minden süti különböző adatokat tartalmaz (például a szerver nevét, ahonnan származik, egy numerikus azonosítót stb.), a rendszerben maradhat egy munkamenet erejéig (a böngésző bezárásáig) vagy hosszú ideig. és egyedi azonosító kódot tartalmazhat.
Amikor ismét meglátogatja az oldalt, a rendszer visszaküldi azokat az azokat létrehozó webhelyre (belső cookie-k), vagy az azokat felismerő harmadik felek által biztosítottakra (harmadik féltől származó cookie-k).
A 3Labs Srl meg kívánja nyugtatni Önt a weboldalán található sütik biztonságáról: semmilyen módon nem károsítják az Ön készülékét, de gyorsabb böngészést tesznek lehetővé, jobb élményt nyújtva Önnek.
Mire valók? A sütiket típusuktól függően különböző célokra használják: egyesek feltétlenül szükségesek a weboldal megfelelő működéséhez (technikai cookie-k), míg mások optimalizálják annak teljesítményét, hogy jobb felhasználói élményt nyújtsanak, vagy lehetővé tegyék a webhelyen statisztikák gyűjtését. a Webhely használata, például az analitikai cookie-k, vagy lehetővé teszi a személyre szabott hirdetések, például a profilozó cookie-k megtekintését.
A 3Labs Srl webhely olyan sütiket is használ, amelyek telepítéséhez nem szükséges az Ön hozzájárulása (például technikai cookie-k), valamint olyan cookie-kat, amelyek használatához előzetes hozzájárulása szükséges (például profilozó cookie-k).
A webhelyen különösen a következők aktiválhatók:

nak nek. Technikai sütik (amelyekhez NEM szükséges az Ön hozzájárulása):

Ezek a cookie-k az oldal működéséhez szükségesek, és lehetővé teszik annak funkcióinak elérését (úgynevezett navigációs sütik), vagy a munkamenetben való hitelesítést.
Tervezzük a funkcionális cookie-k használatát is, amelyek lehetővé teszik preferenciái és beállításai tárolását, ezáltal javítva a böngészés élményét az oldalon.
Működésük biztosítása érdekében ezek a cookie-k általában nem törlődnek a böngésző bezárásakor; azonban előre meghatározott időtartammal rendelkeznek (általában legfeljebb 2 évig), és ezen időszak letelte után automatikusan deaktiválódnak. Ezeket a sütiket és az általuk gyűjtött adatokat semmilyen módon nem használjuk fel más célra.
A technikai sütik telepítése automatikusan megtörténik az oldal elérése után, vagy bizonyos funkciók aktiválása érdekében (pl. az „emlékezz rám” opció kiválasztásával). Bármikor dönthet úgy, hogy letiltja őket a böngésző beállításainak módosításával: ebben az esetben azonban problémákba ütközhet az oldal megtekintése során.

  • A követett cél: az oldal megfelelő működésének és biztonságának biztosítása;

  • A feldolgozás jogalapja: a 3Labs Srl jogos érdeke az oldal megfelelő működéséhez és a navigáció biztonságához, rendszeresen egyensúlyba hozva az érdekelt fél jogait (GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont).

b. Anonimizált analitikai cookie-k (amelyekhez NEM szükséges az Ön hozzájárulása)

Ezek a cookie-k anonim és összesített formában nyomon követik a webhelyen meghozott választásokat és a felhasználók online böngészésével kapcsolatos adatokat (például megtekintett oldalak, egy oldalon tartózkodási idő stb.) statisztikai elemzés elvégzése érdekében. Ezeket az eszközöket csak a felhasználó hozzájárulása után lehet használni. 
Ez alól a szabály alól csak az alábbi esetek kivételt képeznek:
- az IP-címet megfelelően anonimizálták;
- az analitikai cookie-kkal nyert információk egyetlen informatikai erőforrásra (webhelyre, alkalmazásra stb.) vonatkoznak, és csak anonim és összesített formában kerülnek felhasználásra;
- a süti szolgáltató az információkat nem kombinálja más kezeléssel, és nem adja át harmadik félnek.
Ezen követelmények betartása esetén a gyűjtött adatok teljes anonimizálása garantált, és még az ebbe a kategóriába tartozó cookie-k is aktiválhatók a felhasználó hozzájárulása nélkül, éppen azért, mert a kezelt adatok nem kapcsolhatók azonosítható felhasználóhoz.

  • A követett cél: összesített és anonimizált adatokon alapuló statisztikákkal rendelkezik a felhasználói viselkedésre vonatkozóan az oldalon.

  • A feldolgozás jogalapja: esettől függően:
    - a 3Labs Srl jogos érdeke a Webhely teljesítményének optimalizálásához és az Oldalon keresztül nyújtott szolgáltatások javításához, rendszeresen egyensúlyban az érdekelt fél jogaival (GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont);
    - a felhasználó hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont), amely ingyenesen megadható és bármikor visszavonható, a cookie banneren keresztül vagy az alábbi utasítások követésével és a Cookie-k használata.

c. Profilkészítő és marketing cookie-k (amelyekhez az Ön EGYEZMÉNYE szükséges):

Ez az oldal profilalkotási és harmadik féltől származó sütiket is használ, amelyek telepítéséhez a banneren keresztül adott előzetes hozzájárulás, vagy a weboldalon keresztül is bármikor kezelhető. Cookie-k használata
A profilozó cookie-k különböző kategóriákat tartalmazhatnak, beleértve a hirdetési profilalkotást, az újracélzást vagy a közösségi cookie-kat. 

  • Reklámprofilozó cookie-k: olyan felhasználói profil létrehozása, amely lehetővé teszi a hirdetési tartalom megtekintését az oldalon böngészés közben megjelenő preferenciáknak megfelelően;

  • Retargeting cookie-k: azért jönnek létre, hogy hirdetési tartalmat küldjenek Önnek az Ön által az oldalon vásárolt vagy megtekintett termékekkel kapcsolatban, amelyek iránt érdeklődést mutatott;

  • Közösségi cookie-k: ez az oldal lehetővé teszi a közösségi hálózati beépülő modulokhoz kapcsolódó cookie-k telepítését. Ezeket a sütiket közvetlenül harmadik felek kezelik, és lehetővé teszik az Ön preferenciáinak megfelelő hirdetési üzenetek megjelenítését.

Amikor belép az oldalra, egy speciális banneren keresztül tájékoztatást kap a profilozó és újracélzó cookie-k jelenlétéről, és ezen keresztül engedélyezheti vagy sem azok telepítését, esetleg kiválasztva a telepíteni kívánt egyedi sütiket.
Ön bármikor visszavonhatja a korábban adott hozzájárulását anélkül, hogy ez veszélyeztetné az oldal látogatásának és tartalmának felhasználásának lehetőségét.
A profilozó, újracélzó, elemző és közösségi cookie-k telepítése, beleértve a hozzájuk kapcsolódó minden egyéb tevékenységet is, harmadik fél szolgáltatásain keresztül történik. További információkért, valamint ezen cookie-k engedélyezéséhez vagy letiltásához közvetlenül hozzáférhet a harmadik féltől származó információkhoz: a vonatkozó lista elérhető Cookie-k használata.
A felhasználó tájékoztatást kap mind a rövid tájékoztatáson keresztül (a banner a hozzájárulás megadásáig vagy megtagadásáig), mind pedig a mi oldalunkon keresztül Cookie-k használata arra kérjük Önt, hogy figyelmesen olvassa el az oldalon használt sütikkel kapcsolatos összes többi információt, valamint azok letiltásával kapcsolatos információkat.

  • A követett cél: elemzi a felhasználó böngészési viselkedését személyre szabott hirdetések bemutatása érdekében;

  • A feldolgozás jogalapja: a felhasználó hozzájárulása (6. cikk (1) bekezdés a) pont, GDPR), amely ingyenesen biztosított és bármikor visszavonható, a cookie banneren keresztül vagy az alábbi utasítások követésével és a Cookie-k használata.

d. Közösségi média bővítmény

SAz Oldalon található néhány gomb, amelyek a felhasználót a Vezérlő profiljaira irányítják a közösségi hálózatokon. Csak ezekre a gombokra való kattintás után aktiválhat bizonyos sütiket marketing és profilalkotás céljából a közösségi hálózatokat kezelő harmadik felek. A Webhely Tulajdonosa ezeket az eszközöket nem közvetlenül kezeli, de tájékoztatja Önt annak lehetőségéről, hogy a Webhely funkcióinak használatával azok aktiválódhatnak. További információkért, beleértve a cookie-k letiltásának módját, kérjük, olvassa el a személyes adatok közösségi hálózatokon történő feldolgozásával kapcsolatos tájékoztatót:

Letiltása böngészőn keresztül

Erre mutatunk rá az oldalról http://www.youronlinechoices.com/it/ nem csak további információk beszerzésére van lehetőség a cookie-król, hanem számos cookie telepítésének ellenőrzésére is lehetőség nyílik böngészőjére/eszközére, és ahol ez támogatott, le is tilthatja azokat.
A gyakran használt böngészők (pl. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari) alapértelmezés szerint elfogadják a cookie-kat is, de ezt a beállítást a felhasználó bármikor módosíthatja. Ez vonatkozik mind a PC-kre, mind a mobileszközökre, például a táblagépekre és az okostelefonokra: ez egy általánosan és széles körben támogatott funkció.
Ezért a cookie-k könnyen deaktiválhatók vagy letilthatók a használt böngésző opcióinak vagy preferenciáinak elérésével, és általában csak a harmadik féltől származó cookie-k blokkolhatók; Általában ezek a beállítások csak az adott böngészőre és az adott eszközre érvényesek, kivéve, ha a beállítások aktívak a különböző eszközökön. A konkrét utasításokat magának a böngészőnek a beállításaiban vagy súgóoldalán találja. A technikai cookie-k letiltása azonban befolyásolhatja a különböző webhelyek teljes és/vagy megfelelő működését, beleértve ezt az oldalt is.
A ma használt böngészők általában:

  • felajánlja a „Ne kövesse nyomon” opciót, amelyet néhány (de nem minden) webhely támogat. Ilyen módon előfordulhat, hogy egyes webhelyek már nem gyűjtenek bizonyos navigációs adatokat;

  • felajánlja az anonim vagy inkognitó böngészés lehetőségét: így a böngészőben nem gyűjtenek adatokat és a böngészési előzményeket nem mentik el, de a böngészési adatokat a meglátogatott weboldal üzemeltetője továbbra is beszerzi;

  • lehetővé teszi a tárolt cookie-k részben vagy egészben történő törlését, de amikor ismét meglátogat egy webhelyet, azok általában olyan helyen kerülnek telepítésre, ahol ez a lehetőség nincs blokkolva.

A legnépszerűbb böngészők támogatási oldalaira mutató hivatkozások vannak feltüntetve (a cookie-k letiltására vonatkozó utasításokkal ezeken a böngészőkön):

4. Milyen egyéb célokra használhatja fel adataimat?
Végül az Ön személyes adatai a következőkre is felhasználhatók:
a) eleget tesz a jogi kötelezettségeknek és az állami vagy kormányzati hatóságoktól érkező kéréseknek;
b) kezelheti a vitákat vagy vitákat, és ezért megvédheti a 3Labs Srl jogait, bíróságon és peren kívül egyaránt.

Ilyen esetekben az adatkezelés jogalapja:
- az a) ponthoz jogszabályi kötelezettség teljesítése;
- a b) ponthoz az Adatkezelő jogos érdeke a jogai védelméhez, feltéve, hogy azok időről időre megfelelően egyensúlyban vannak az érdekelt jogaival.

5. Kivel osztod meg az adataimat?
Az előző pontban megjelölt céloknak megfelelően a 3Labs Srl munkatársai felelősek lehetnek az Ön adatainak feldolgozásáért, annak érdekében, hogy a kért szolgáltatásokat, információkat vagy támogatást biztosítsák.
Ezért az Ön személyes adataihoz való hozzáférést az Adatkezelő kifejezetten engedélyezi, és szükség esetén kijelölheti az alanyokat, akikre a szolgáltatás nyújtására és a hatáskörébe tartozó adatfeldolgozói tevékenységre vonatkozik. A GDPR 28. és 29. cikke.
Ezzel kapcsolatban pontosítjuk, hogy:

  • A hírlevél-szolgáltatás az „Elastic Mail” platformon keresztül történik, amelyet a British Columbiában székhellyel rendelkező Elastic Mail Inc. cég bocsát rendelkezésre és kezel, PO Box 9038 Stn. Prov. Govt., Victoria, BC V8W 9A4 (adatvédelmi szabályzat: https://elasticemail.com/resources/usage-policies/privacy-policy) ..

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy az adatfeldolgozók listája az Adatkezelőnél elérhető, ahonnan a fent megjelölt elérhetőségeken kérheti.
A Felhasználó adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivéve abban az esetben, ha a nyújtott szolgáltatás jellege ezt megkívánja, vagy abban az esetben, ha jogszabályi kötelezettség folytán vagy jogos érdek fennállása esetén az Adat Az adatkezelőnek ezeket közölnie kell az illetékes igazságügyi vagy felügyeleti hatóságokkal.

6. Hogyan kezeli az adataimat?
Az Ön személyes adatait elektronikus úton is kezeljük a gyűjtéssel kitűzött célok eléréséhez feltétlenül szükséges ideig.
A 3Labs Srl megteszi a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket az adatok elvesztésének, illegális vagy helytelen felhasználásának, valamint harmadik felek illetéktelen hozzáférésének megakadályozása érdekében.
Ezért a 3Labs Srl garantálja az Ön személyes adatainak biztonságát, korlátozza azon személyek számát, akik hozzáférést kapnak a szerverekhez vagy adatbázisokhoz, és védelmi rendszereket állítanak fel a kibertámadások kockázatának elkerülésére.

7. Az adataimat Európán kívül kezelik?
A 3Labs Srl által feldolgozott adatok az Európai Unión belül található szervereken találhatók.
Egyes szolgáltatók azonban Európán kívüli országokban, különösen az Egyesült Államokban találhatók, amint azt az Cookie-k használata és az előző 5. bekezdésben 1. (Kivel osztja meg az adataimat?).
Ezekben az esetekben a személyes adatok az Egyesült Államokban található szervereken is elhelyezkedhetnek, de mindig a GDPR 45. és azt követő cikkei előírásainak megfelelően. Ezért minden szükséges óvintézkedést megtesznek a személyes adatok legteljesebb védelmének garantálása érdekében, ezen továbbítás alapjául: a) a címzett harmadik országoknak az Európai Bizottság által megfogalmazott megfelelőségi határozatai; b) a harmadik fél átvevő által a Ptk. rendelet 46. §-a; c) kötelező társasági szabályzat elfogadásáról cd. Vállalati kötelező szabályok.

8. Meddig fogja megőrizni az adataimat?
A 3Labs Srl az Ön személyes adatait csak a fent felsorolt ​​célok eléréséhez ésszerűen szükséges ideig kezeli, amelyekről a „Milyen adatokat dolgoz fel?” részben olvashat. o az ágazati jogszabályokban meghatározott megőrzési feltételekre: például a vásárlásokra vonatkozó adatokat a fiskális és adójogi törvényben meghatározott ideig, illetve tájékoztató jelleggel 10 évig őrizzük meg. Továbbá:
- az Ön önéletrajzára és jelentkezési kérelmére vonatkozó adatokat két évig megőrizzük;
- a hírlevél küldéséhez használt adatokat az Ön törlési kérelméig megőrizzük;
- a softspam-kommunikációhoz felhasznált adatokat törlési kérelméig vagy a 3Labs Srl iránti utolsó érdeklődésétől számított két évig megőrizzük (például a Webhelyen keresztül velünk való kapcsolatfelvétellel);
- a cookie-k által kezelt adatok törlésének feltételeiről a mi oldalunkon tájékozódhat Cookie-szabályzat.
A megőrzési időszak végén az Ön személyes adatait töröljük vagy visszafordíthatatlanul anonimmá tesszük.

9. Hivatkozások harmadik felek webhelyeire és közösségi hálózataira
A Weboldal tartalmazhat hivatkozásokat partnereink weboldalaira, valamint hirdetőkre és közösségi oldalakra. Felhívjuk figyelmét, hogy az Adatkezelő nem vállal felelősséget az ezeken az oldalakon keresztül gyűjtött személyes adatokért és a kapcsolódó szolgáltatások használatáért, és ha a felhasználó ezen weboldalak valamelyikére mutató hivatkozást követ, kérjük, tekintse meg az Adatvédelmi nyilatkozatot. az egyes külső felek által a Weboldalhoz kapcsolódóan.

10. Mik a jogaim, és hogyan védhetem meg a magánéletemet?
Az Ön személyes adataival kapcsolatban és a GDPR rendelkezéseinek megfelelően a 3Labs Srl tájékoztatja Önt, hogy jogában áll kérni: 

  • hozzáférés az Ön adataihoz; 

  • az Ön adataival kapcsolatos adatbázisainkban előforduló hibák módosítása és kijavítása; 

  • az Ön adatainak törlése, ha azokat a jogszabályi feltételek hiányában tárolják; 

  • az Ön adatai kezelésének korlátozása; 

  • az adatkezelés elleni tiltakozás;

  • adathordozhatóság. 

Bármely modell és további információ itt is elérhető: https://www.garanteprivacy.it/web/guest/home/docweb/-/docweb-display/docweb/1089924.

Az alábbi táblázatban részletesen bemutatjuk, hogyan gyakorolhatja jogait:

IGAZAD VAN

HOGYAN EDZHETSZ EZT?

hozzáférés

Kérheti a következőket:

  • Kérjen megerősítést az Ön személyes adatait érintő bármely kezelésről;

  • Kap egy másolat az Ön adatairól;

  • Személyes adataival kapcsolatos egyéb információk biztosítása amelyek még nem szerepelnek ebben az állításban.

javítás

Kérheti a pontatlan vagy hiányos személyes adatok helyesbítése.

Mielőtt folytatnánk a helyesbítést, ellenőrizzük az archívumunkban tárolt adatok pontosságát.

Törlés/

Az elfeledéshez való jog

Kérheti a személyes adatainak törlése, de csak ha:

  • A tartózkodásuk már nincs szükség összegyűjtésük céljaira vonatkozóan; 

  • Ön megtagadta hozzájárulását korábban kölcsönadták (ha az adatkezelés hozzájáruláson alapul);

  • A feldolgozást úgy végezték el törvénytelen;

  • Törvényi kötelezettségnek eleget kell tenni amelyre a 3Labs Srl vonatkozik (hatósági megbízással kapcsolatban).

Korlátozás

Kérheti személyes adatainak korlátozását, de csak akkor, ha:

  • Pontosságukat már vitatták;

  • Már nincs szükségük arra a célra, amelyre gyűjtötték, de használatukkal kapcsolatban jogi vita van;

Korlátozási kérelmét követően az Ön személyes adatainak felhasználása ez azonban megengedett mikor: 

  • Az Ön hozzájárulása azonban megmarad;

  • Szükséges jogi lépéseket gyakorolni vagy ellenállni;

  • Megvédeni az adatkezelésben részt vevő más természetes vagy jogi személy jogait.

Hordozhatóság

Kérhet másolatot személyes adatairól tagolt, olvasható és általánosan használt formátumban. 

Ellenzék

Akkor bármikor tiltakozik személyes adatainak kezelése ellen ami téged érint, amikor:

  • az adatkezelés jogszerűségének alapja jogos érdek a tulajdonosé;

  • érdekében kezeljük a személyes adatokat direkt marketing célokra ideértve a profilalkotást is, amennyiben az ilyen direkt marketinghez kapcsolódik.

Amikor tiltakozik:

  • személyes adatok direkt marketing célú kezeléséhez a továbbiakban nem dolgozzák fel ezeket a célokat;

  • a tulajdonos jogos érdeke esetén, a kezelés csak akkor folytatható, ha bizonyítani tudja, hogy kényszerítő erejű jogos okok állnak fenn az eljárás folytatása érdekében az érdekelt fél érdekeivel, jogaival és szabadságaival szembeni bánásmódra, vagy valamely jog bíróság előtti megítélésére, gyakorlására vagy védelmére.

Lehetőség van a tiltakozási jog gyakorlására automatizált eszközökkel is amelyek műszaki specifikációkat használnak, például azokat, amelyek elérhetőek a webhelyen a személyes oldalon és az e-mailekben (lemondási hivatkozás).

A 3Labs Srl garantálja, hogy az Ön jogaira vonatkozó kéréseket a kézhezvételtől számított harminc napon belül visszaigazolják.

11 Tehetek panaszt?

Önnek jogában áll panasszal élni a személyes adatok védelmét szolgáló Garancia Hatóságnál, ha úgy véli, hogy a 3Labs Srl által végzett adatkezelés nem felel meg a 679/2016. sz. európai rendelet követelményeinek. XNUMX/XNUMX és a nemzeti jogszabályok. 
Olaszországban az illetékes hatóság a személyes adatok védelméért felelős hatóság, amelynek elérhetőségei a címen érhetők el http://www.garanteprivacy.it/. 
További információ és a panaszhoz használható dokumentumminta itt található: https://www.garanteprivacy.it/web/guest/home/docweb/-/docweb-display/docweb/4535524 Továbbá, ha az Art. A GDPR 78. és 79. §-a alapján Önnek jogában áll fellebbezést benyújtani az illetékes igazságügyi hatósághoz.

12 Bármilyen változás

Az általunk most átadott információk idővel módosulhatnak, amikor a feldolgozási tevékenységek, az összegyűjtött adatok, jogszabályi vagy szabályozási változások következnek be, illetve technológiai fejlődés esetén. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen olvassa el ezt az Adatvédelmi és cookie-szabályzatot, amely mindig frissül ezen az oldalon.